Кошова, Валентина МиколаївнаКоломієць, Т. В.Решетняк, Людмила Расуловна2013-05-222013-05-222013Кошова, В. М. Динаміка фізіологічних показників різних рас пивних дріжджів в процесі головного бродіння / В. М. Кошова, Т. В. Коломієць, Л. Р. Решетняк // Перспективы развития научных исследований в 21 веке : материалы международной научно-практической конференции, 27-28 лютого 2013 р. – У 3 ч. – 2013. – Ч. 3. – С. 14-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7876Підібрано оптимальну концентрацію дріжджових клітин та відповідну расу дріжджів для зброджування пшеничного пива. Встановлено вплив різних рас дріжджів на фізико-хімічні показники бродіння та динаміку зброджування. Подобрана оптимальная концентрация дрожжевых клеток и соответствующая раса дрожжей для сбраживания пшеничного пива. Установлено влияние различных рас дрожжей на физико-химические показатели брожения и динамику сбраживания. Optimal concentration of yeast cells and appropriate yest race for weat beer fermentation are matched. Different yeast race effect on dynamics of fermentation are found.otherраса дріжджівбродіннябіомасаглікогенконцентраціяyeasts racefermentationbiomassglycogenconcentrationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра біотехнології і мікробіологіїДинаміка фізіологічних показників різних рас пивних дріжджів в процесі головного бродінняThesis