Дослідження динаміки кондитерського виробництва України - Кроніковський, Дмитро Олегович (My University, 2013)
Досліджено динаміку кондитерського виробництва України, з’ясовано тенденції та перспективи розвитку. Theanalysis of the confectionery Ukraine. Trends and prospects.
Keywords: кондитерська промисловість; аналіз; контролінг; системний підхід; controlling; systematic approach and confectionery industry analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка