Іщенко, Тетяна ІванівнаДробот, Віра ІванівнаДоценко, Віктор Федорович2013-12-022013-12-021994Іщенко, Т. І. Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення / Т. І. Іщенко, В. І. Дробот, В. Ф. Доценко // Розвиток масового харчування, готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин : Міжнародна науково-практична конференція, 19-20 жовтня 1994 р. – К. : КДТЕУ, 1994. – С. 32-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11734Експериментально доведено доцільність застосування сухого молочного продукту «Космол» та полісахариду карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів для підвищення їх харчової та біологічної цінності. Experimentally demonstrated the usefulness of dry milk product "cosmology" and polysaccharide karbyulozy in bakery products to improve their nutritional and biological value.хлібbreadсухий молочний продукт «Космол»dry milk product "cosmology"карбюлозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівkarbyulozaякістьqualityкафедра готельно-ресторанної справиНові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначенняThesis