Індивідуальна соціалізація в процесі рухової діяльності молодої людини - Міцкевич, Наталія Іванівна (My University, 2020)
Накопичені до теперішнього часу глибинні психолого-педагогічні знання дитинства, як особливого періоду онтогенезу, в ході якого здійснюються складні перетворення дорослішання індивідуума як особистості, орієнтовані головним чином на певні етапи і рівні розвитку зростаючої людини. В той же час, вони ще не інтегруються в єдину характеристику людини, характеру процесу його соціального дорослішання.
Keywords: людина; соціалізація; individual; socialization; кафедра фізичного виховання