Андрієнко, Тамара МиколаївнаМартинюк, Богданна МиколаївнаДомарецький, Віталій Афанасійович2016-06-172016-06-172012Андрієнко, Т. М. Інноваційна технологія пивного сусла / Т. М. Андрієнко, Б. М. Мартинюк, В. А. Домарецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 186-187.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23624Класичний спосіб технології пивного сусла характеризується періодичним затиранням солоду, як носія ферментів, та несолоджених матеріалів при оптимальній температурі, періодичним фільтруванням і кип’ятінням сусла в сусловарильних апаратах. При застосуванні розчинених ферментних препаратів їх використання складає 10…15 %. The classic way technology characterized by periodic beer wort mashing malt, as a carrier of enzymes and nesolodzhenyh materials at optimal temperature, filtration and periodic boiling wort in a brewing apparatus. When using dissolved enzymes use is 10 ... 15%.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваіммобілізовані ферментипивосолодmaltimmobilized enzymesbeerІнноваційна технологія пивного суслаThesis