Інноваційна технологія пивного сусла - Андрієнко, Тамара Миколаївна; Мартинюк, Богданна Миколаївна; Домарецький, Віталій Афанасійович (My University, 2012)
Класичний спосіб технології пивного сусла характеризується періодичним затиранням солоду, як носія ферментів, та несолоджених матеріалів при оптимальній температурі, періодичним фільтруванням і кип’ятінням сусла в сусловарильних апаратах. При застосуванні розчинених ферментних препаратів їх використання складає 10…15 %. The classic way technology characterized by periodic beer wort mashing malt, as a carrier of enzymes and nesolodzhenyh materials at optimal temperature, filtration and periodic boiling wort in a brewing apparatus. When using dissolved enzymes use is 10 ... 15%.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; іммобілізовані ферменти; пиво; солод; malt; immobilized enzymes; beer