Піжівська, Богдана Василівна2024-09-102024-09-102024Піжівська, Б. В. Розробка рецептурної композиції зі зниженим цукровмістом бісквітного виробу «Кастелла» з його впровадженням в проекті кондитерського підприємства з виробництва кремових борошняних кондитерських виробів в м. Чернівці : 181 Харчові технології / Піжівська Богдана Василівна ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2024. – 158 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44848ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбісквітцукровмістполідекстрозаякістьпінаРозробка рецептурної композиції зі зниженим цукровмістом бісквітного виробу «Кастелла» з його впровадженням в проекті кондитерського підприємства з виробництва кремових борошняних кондитерських виробів в м. ЧернівціOther