Самсоненко, Олексій ВолодимировичТаран, Віталій МихайловичЧепелюк, Олександр Миколайович2014-09-012014-09-012014Самсоненко, О. Моделювання процесу формування тістової трубки і наповнення її фаршем при виробництві пельменних виробів / Олексій Самсоненко, Віталій Таран, Олександр Чепелюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16517Моделювання процесу подачі тіста і фаршу в пельменному автоматі СУБ при різних геометричних параметрах подаючого пристрою дозволило визначити найбільш доцільну його конструкцію і режим його роботи. Simulation of feed dough and stuffing in ravioli machine SMS under various geometric parameters feeding device possible to determine the most appropriate structure and its mode of operation.uk-UKпельменні виробимоделюванняформування тістової трубкиforming dough tubeRavioli productsmodelingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМоделювання процесу формування тістової трубки і наповнення її фаршем при виробництві пельменних виробівOther