Моделювання процесу формування тістової трубки і наповнення її фаршем при виробництві пельменних виробів - Самсоненко, Олексій Володимирович; Таран, Віталій Михайлович; Чепелюк, Олександр Миколайович (My University, 2014)
Моделювання процесу подачі тіста і фаршу в пельменному автоматі СУБ при різних геометричних параметрах подаючого пристрою дозволило визначити найбільш доцільну його конструкцію і режим його роботи. Simulation of feed dough and stuffing in ravioli machine SMS under various geometric parameters feeding device possible to determine the most appropriate structure and its mode of operation.
Keywords: пельменні вироби; моделювання; формування тістової трубки; forming dough tube; Ravioli products; modeling; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв