Романюк, Ангеліна ВасилівнаПушка, Ольга Сергіївна2023-05-102023-05-102022Романюк, А. В. Розширення асортименту дієтичних солодких страв у закладах ресторанного господарства при готелях / А. В. Романюк, О. С. Пушка // Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, 24 листопада 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 78https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40620В роботі проаналізовано особливості діабетичного харчування, наведено асортимент перспективних цукрозамінників для використання у стравах, призначених людям, що страждають цукровим діабетом. The work analyzes the features of diabetic nutrition, provides an assortment of promising sugar substitutes for use in dishes intended for people suffering from diabetes.otherкафедра готельно-ресторанної справицукровий діабетцукрозамінникипідсолоджувачідіабетичне харчуванняготельне господарствоdiabetessugar substitutessweetenersdiabetic nutritionhotel industryРозширення асортименту дієтичних солодких страв у закладах ресторанного господарства при готеляхThesis