Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговування - Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна (My University, 2019)
У роботі наведено критерії необхідності стимулювання розвитку англомовних програм для студентів, що навчаються на спеціальностях, пов’язаних зі сферою обслуговування. The paper presents the criteria for the need to stimulate the development of English-language programs for students enrolled in specialties related to the service sector.
Keywords: англомовний проєкт; сфера обслуговування; освітні програми; english-language projects; sphere of service; educational programs; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції