Bozhok, Natalia2014-12-042014-12-042014Bozhok, N. O. Analysis of ukrainian food processing industry / N. O. Bozhok // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 293.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19032Ukraine enjoys a long food industry tradition, robust transportation and technical infrastructure, rich natural resources, strong secondary and tertiary education, a broad network of research and development institutes, and a large pool of technically skilled labor. It is important analyze economic attractiveness, as well as comparative characteristics and undiscovered opportunities in Ukrainian food processing industry.othernatural resourcesinfrastructurefood industryприродні ресурсихарчова промисловістьінфраструктуракафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїAnalysis of ukrainian food processing industryOther