Особливості використання рослинної сировини при виробництві формованих картопляних чіпсів - Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій Яковлевич (My University, 2018)
Проблема споживання рафінованих харчових продуктів залишається не вирішеною тому актуальним є зниження енергетичної цінності формованих картопляних чіпсів. The problem of consumption of refined foods remains unresolved, therefore, the decrease in the energy value of molded potato chips.
Keywords: чіпси; висівки; кріопорошки; chips; bran; cryopresources; кафедра готельно-ресторанної справи