Програма кінематичного дослідження важільних виконавчих механізмів укладальників - Ковальов, Олександр Іванович; Костін, Володимир Борисович (My University, 2013)
Укладальні пристрої входять в склад ліній фасування рідких харчових продуктів. Це обладнання, яким обов’язково комплектують лінії фасування, особливо середньої та великої потужності. Серед механізмів, які входять в склад автоматів для укладання (виймання) споживчої тари в транспортну, можна в залежності від функціонального призначення, виділити три окремих взаємозв’язаних групи механізмів. Laying devices are part of the line packaging liquid foods. This equipment, which required components packaging lines, especially medium and high power. Among the mechanisms that are part of the machine for laying (eject) the transport of consumer packaging, can, depending on the functional purpose, three separate groups of interrelated mechanisms.
Keywords: лінії фасування; рідкі харчові продукти; кінематичне дослідження; packaging lines; liquid food; kinematic studies; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки