Комплексування методів ідентифікації - Самсонов, Валерій Васильович; Сільвестров, Антон Миколайович (My University, 2010)
В статті розглядаються питання обмеження вартості (зменшення часу) натурного експерименту за рахунок комплексування методів і моделей ідентифікації об’єкту при оцінюванні їх коефіцієнтів методами статистичного моделювання. The article deals with the limiting value (recovery time) model experiment by integration of methods and models to identify the object in the assessment of their coefficients methods of statistical modeling.
Keywords: ізоморфні моделі; не стаціонарність; методи ідентифікації; динамічні системи; methods of identification; dynamical systems are isomorphic model is not stationary; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки