Дзигар, Ольга ОлександрівнаОболкіна, Віра Іллівна2018-10-252018-10-252017Дзигар, О. О. Використання рослинної фітосировини для створення крекерів з пікантним смаком / О. О. Дзигар, В. І. Оболкіна // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 57–58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28387Встановленно хімічний склад та біохімічна характеристика пажитника сінного. Обґрунтовано ефективність використання пряно-ароматичної фітосировини у технологіях нових харчових продуктів, зокрема крекерів з пікантним смаком, як природного ароматизатора. The chemical composition and biochemical characteristics of hay fenugreek have been established. The effectiveness of the use of spicy aromatic phyto-raw materials in technologies of new foods, in particular crackers with a spicy taste, as a natural flavoring, is substantiated.uk-UKпажитник сіннийбіологічно активні речовинипряно-ароматична фітосировинаtrigonella foenum-graecumbiologically active compoundsspice-aromatic phyto raw materialsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання рослинної фітосировини для створення крекерів з пікантним смакомThesis