Яковенко, Єлизавета СергіївнаСилка, Ірина МиколаївнаНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна2024-05-312024-05-312024-05Яковенко, Є. Зменшення калорійності борошняних виробів / Є. Яковенко, І. Силка, А. Наконечна // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція, 15 травня 2024 р., м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 143-145https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43281ukкалорійністьнектар агавицукрозамінникиборошняні виробикоефіцієнт солодкостіcaloric contentagave nectarsugar substitutesflour productssweetness factorкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗменшення калорійності борошняних виробівThesishttps://orcid.org/0000-0002-2867-7414https://orcid.org/0000-0003-3494-9540