Підвищення ефективності використання виробничого потенціалу цукрової промисловості України - Данькевич, Олександр Григорович (My University, 2002)
Розглянуто динаміку зміни показників ефективності роботи цукрової галузі України. Виявлені причини кризового стану галузі. Акцентовано увагу на необхідності державної підтримки для відродження галузі. The dynamics of change of Ukrainian sugar industry’s efficiency indexes of work was considered. The reasons of the industry’s crisis state were educed. An attention was accented on the necessity of state support for the industry revival.
Keywords: цукрова промисловість; ефективність виробництва; рентабельність; державна підтримка; sugar industry; efficiency of production; profitability; state support; кафедра економіки і права