Розвиток інноваційної діяльності як середовища наукової та виробничої творчості - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2010)
Узагальнено погляди науковців з позиції проблем гальмування інноваційного розвитку, наукового підходу до розвитку інноваційної діяльності та її складових в Україні з урахуванням сучасного економічного середовища. The author summarizes the scientists’ views from the position of the problems of innovative development braking, scientific approach to the development of innovation activity and its components in Ukraine, considering current economic environment.
Keywords: інтелектуальна власність; інноваційне підприємництво; інноваційна діяльність України; інтелектуальний потенціал; intellectual property; innovative business; innovation activity; intellectual potential