Самоорганізована квазиперіодична мікроструктура поверхні залізного циліндра при корозії в електролітах і магнітному полі - Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Дейна, Олександр Андрійович; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2006)
В даній роботі виявлено залежності квазіупорядкованих структур і їх розподіл на поверхні циліндру з карбонільного заліза від концентрації азотної кислоти в умовах різної напруженості магнітного поля. In this work revealed quasi dependence structures and their distribution on the surface of the cylinder with carbonyl iron on the concentration of nitric acid in a varying magnetic field.
Keywords: магнітне поле; циліндр; структура; magnetic field; structure; cylinder; кафедра технології оздоровчих продуктів