Вітковський, І. В.Грегірчак, Наталія Миколаївна2014-12-172014-12-172012Вітковський, І. В. Дослідження впливу сорбінової кислоти на мікрофлору кондитерських кремів в процесі їх зберігання / І. В. Вітковський, Н. М. Грегірчак // Біотехнологія. - 2012. - С. 183-189https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19214Досліджено вплив сорбінової кислоти та її солей на мікрофлору кондитерських кремів швидкого приготування і можливість застосування для продовження їх строків придатності. Результати досліджень свідчать про зниження загального числа мікроорганізмів у процесі зберігання під впливом сорбінової кислоти і сорбата натрію. Исследовано влияние сорбиновой кислоты и ее солей на микрофлору кондитерских кремов быстрого приготовления и возможность применения для продолжение их сроков годности. This work is representing the results of microbiological research influence of sorbic acid and its salts on the microflora of the cream confectionery.-The results of research show that a reduction in the total number of microorganisms during storage under the influence of sorbic acid and sodium sorbate.otherкондитерські кремирastry creamсорбінова кислотаsorbic acidКМАФАнМKMAFAnMБГКПBGKPкафедра біотехнології і мікробіологіїДослідження впливу сорбінової кислоти на мікрофлору кондитерських кремів в процесі їх зберіганняArticle