Дослідження впливу сорбінової кислоти на мікрофлору кондитерських кремів в процесі їх зберігання - Вітковський, І. В.; Грегірчак, Наталія Миколаївна (Біотехнологія, 2012)
Досліджено вплив сорбінової кислоти та її солей на мікрофлору кондитерських кремів швидкого приготування і можливість застосування для продовження їх строків придатності. Результати досліджень свідчать про зниження загального числа мікроорганізмів у процесі зберігання під впливом сорбінової кислоти і сорбата натрію. This work is representing the results of microbiological research influence of sorbic acid and its salts on the microflora of the cream confectionery. The results of research show that a reduction in the total number of microorganisms during storage under the influence of sorbic acid and sodium sorbate.
Keywords: кондитерський крем; рastry cream; сорбінова кислота; sorbic acid; кафедра біотехнології і мікробіології