Zheplinska, MariiaZotkina, Larysa2019-06-102019-06-102019Zheplinska, M. M. Investigation of steam cavitation device for illumination of canned food juices / M. M. Zheplinska, L.V. Zotkina // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17–18 квітня 2019 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 291.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29604We conducted research on the use of steam condensation cavitation to illuminate apple juice instead of its usual preheating. In the laboratory, exposure studies were conducted water vapor to illuminate apple juice. The results of the study showed that with increasing temperature the sediment content increases and, as a result, decreases color of juice. However., when you enter more pairs the amount of siege decreases. Ми провели дослідження щодо використання кавітації парової конденсації для освітлення яблучного соку замість його звичайного підігріву. У лабораторних дослідженнях були проведені дослідження водяної пари для освітлення яблучного соку. Результати дослідження показали, що зі збільшенням температури вміст осаду зростає і, як наслідок, зменшується колір соку. Однак при введенні більшої кількості пари кількість облоги зменшується.en-UScavitationsteamcanned foodjuicesкавітаціяпараконсервисокикафедра процесів і апаратів харчових виробництвInvestigation of steam cavitation device for illumination of canned food juicesWorking Paper