Кузьмін, Олег ВолодимировичКлец, Дарина ОлександрівнаЧерняков, Іван СергійовичНиколайчук, Юлія Віталіївна2018-07-122018-07-122018Кваліметрична оцінка раціонів харчування / О. В. Кузьмін, Д. О. Клец, І. С. Черняков, Ю. В. Николайчук // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – № 10 (50), Т. 2. – С. 20-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27985Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietКваліметрична оцінка раціонів харчуванняArticle