Мельник, Оксана ПетрівнаМанк, Валерій Веніамінович2013-09-132013-09-132011Мельник, О. П. Термодинамічна поведінка крохмалів, оброблених при різних температурах / О. П. Мельник, В. В. Манк : Міжнародна наукова конференція в рамках Міжнародного року хімії, заявленого Генеральною Асамблеєю ООН «Химическая термодинамика и кинетика». – Донецьк, 2011. – С. 92-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9671Вивчено енергетичні зміни у структурі крохмалів, оброблених при різних температурах. Розраховано термодинамічні параметри та кількість кристалогідратної води для кожного зразка крохмалю. Study of the energy changes in the structure of starches treated at different temperatures. Сalculated the thermodynamic parameters and unfrozen water contents for each sample starch.otherкрохмальдиференційна скануюча калориметріятермодинамічні параметриstarchdifferential scanning calorimetrythermodynamic parametersкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра експертизи харчових продуктівТермодинамічна поведінка крохмалів, оброблених при різних температурах