Кущ, Руслана ВікторівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаГончаренко, Таїса Юріївна2023-04-072023-04-072020Кущ, Р. Використання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатів / Р. Кущ, О. Топчій, Т. Гончаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 254https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39924У роботі вивчено ефективність використання бамбукової клітковини та вівсяних пластівців для регулювання харчової, біологічної цінності, функціонально-технологічних і реологічних властивостей фаршів для посічених напівфабрикатів на основі м’яса птиці. The paper examines the effectiveness of using bamboo fiber and oat flakes to regulate the nutritional, biological value, functional-technological and rheological properties of minced meat for chopped semi-finished products based on poultry meat.otherрецептури посічених напівфабрикатівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівзбалансування хімічного складу напівфабрикатівзбагачення мікронутрієнтамиbalancing the chemical composition of semi-finished productsenrichment with micronutrientsrecipes of chopped semi-finished productsВикористання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатівThesis