Гладчук, Ольга МихайлівнаКравчук, Наталія Миколаївна2014-12-052014-12-052014Гладчук, О. Використання лляного борошна для підвищення харчової цінності соусів / Ольга Гладчук, Надія Кравчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 435-436.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19080Здоров'я людини багато в чому визначається повноцінністю харчового раціону та стабільністю надходження поживних речовин до організму. Ефективним способом удосконалення структури харчування населення є розвиток виробництва широкого асортименту соусів з використанням у їх складі лляного борошна. Завдяки унікальному складу насіння льону можна вважати продуктом, що має оздоровчий вплив на організм людини. Human health is largely determined usefulness of diet and stable supply of nutrients to the body. An effective way to improve the structure of nutrition is to develop the production of a wide range of sauces using in their composition flax flour. Due to the unique composition of flax seeds can be considered a product that has a healthy effect on the human body.uk-UKздоров'я людинипоживні речовининасіння льонуhealthnutrientslinseedкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуВикористання лляного борошна для підвищення харчової цінності соусівOther