Лебедєва, О. В.Миколів, Іван Михайлович2012-12-042012-12-042012Лебедєва, О. В. Удосконалення конструкції циліндрично-конічного бродильного апарата для покращення масообмінних процесів / О. В. Лебедєва, І. М. Миколів // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 року. – 2012. - Ч. 2. - С. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4024Для інтенсифікації процесів масообміну , гомогенізації, бродіння пива, що протікають в циліндрично-конічних бродильних апаратах пропонується їх оснастити циркуляційним контуром з газорозподільчим пристроєм. Це дозволить використати енергетичний потенціал розчиненого у рідині діоксиду вуглецю.To intensify the mass transfer processes, homogenization, beer fermentation occurring in the cylindrical-conical fermentation apparatus proposed to equip their circulating loop with Valve device. This enables the energy potential dissolved in liquid carbon dioxide.otherциркуляційний контурcoolant circuitбродильний апаратдіоксид вуглецюгідростатичний тискfermentation apparatuscarbon dioxidehydrostatic pressure‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎Удосконалення конструкції циліндрично-конічного бродильного апарата для покращення масообмінних процесівArticle