Лебедєва, О. В.Миколів, Іван Михайлович2012-12-042012-12-042012Лебедєва, О. В. Удосконалення конструкції циліндрично-конічного бродильного апарата для покращення масообмінних процесів / О. В. Лебедєва, І. М. Миколів // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 року. – 2012. - Ч. 2. - С. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4024Для інтенсифікації процесів масообміну , гомогенізації, бродіння пива, що протікають в циліндрично-конічних бродильних апаратах пропонується їх оснастити циркуляційним контуром з газорозподільчим пристроєм. Це дозволить використати енергетичний потенціал розчиненого у рідині діоксиду вуглецю.To intensify the mass transfer processes, homogenization, beer fermentation occurring in the cylindrical-conical fermentation apparatus proposed to equip their circulating loop with Valve device. This enables the energy potential dissolved in liquid carbon dioxide.otherциркуляційний контурcoolant circuitбродильний апаратдіоксид вуглецюгідростатичний тискfermentation apparatuscarbon dioxidehydrostatic pressureкафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектуванняУдосконалення конструкції циліндрично-конічного бродильного апарата для покращення масообмінних процесівArticle