Ідентифікація ARIMA-моделей в MS Excel - Кубайчук, Оксана Олексіївна; Кривець, Тетяна Олексіївна (My University, 2014)
Метою даної роботи є створення надбудови «Time series» для роботи з часовими рядами. The aim of this work is to create add-ins «Time series» for working with time series.
Keywords: MS Excel; економіко-фінансова сфера; ARIMA-моделі; economic and financial sector; ARIMA-model; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки