Низькобілкове печиво: розробки та перспективи - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна; Богатирова, Єлизавета Валеріївна; Антонік, Анна Григорівна (My University, 2019)
Наведено інформацію щодо захворювання на фенілкетонурію та результатів розроблення низькобілкового печива з застосуванням невеликої кількості борошна та без застосування борошна.Information on the phenylketonuria disease and the results of the development of low-protein cookies using a small amount of flour and without the use of flour are given.
Keywords: фенілкетонурія; фенілаланін; білок; низькобілкове печиво; phenylketonuria; phenylalanine; protein; low-protein cookies; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів