Дорохович, Вікторія ВіталіївнаГрицевіч, Марія ЮріївнаБогатирова, Єлизавета ВалеріївнаАнтонік, Анна Григорівна2020-04-282020-04-282019Низькобілкове печиво: розробки та перспективи / В. Дорохович, М. Грицевіч, Є. Богатирова, А. Антонік // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2019. – № 4. – С.26-27https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31016Наведено інформацію щодо захворювання на фенілкетонурію та результатів розроблення низькобілкового печива з застосуванням невеликої кількості борошна та без застосування борошна.Information on the phenylketonuria disease and the results of the development of low-protein cookies using a small amount of flour and without the use of flour are given.otherфенілкетонуріяфенілаланінбілокнизькобілкове печивоphenylketonuriaphenylalanineproteinlow-protein cookiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНизькобілкове печиво: розробки та перспективиArticle