Ткаченко, Надія МарківнаЦюцяк, А. Л.2012-05-312012-05-312011Ткаченко, Н. М. Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: обліково-правовий аспект / Н. М. Ткаченко, А. Л. Цюцяк // Наукові праці - 2011. - № 40. - С. 150-156.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1177В статті розглянуто сутність товарних втрат закладів ресторанного бізнесу, їх природу та класифікацію. Досліджено можливість та доцільність запровадження порядку формування резерву на природні втрати товарних запасів, розкрито питання, які завдяки такому впровадженню можна вирішувати, а також методику їх облікового відображення.Essence of commodity losses of establishments of restaurant business, their nature and classification, is considered in the article. Investigational possibility and expedience of introduction of order of forming of reserve on the natural losses of commodity supplies, questions which it is possible to decide due to such introduction, and also method, are exposed them registration reflection.otherтоварні втратинормованіненормованіматеріальна відповідальністьінвентаризаціярезервресторанний бізнесcommodity lossesrationedunrationedproperty accountabilitytaking of inventoryreserverestaurant businessкафедра обліку і аудитуТоварні втрати в закладах ресторанного бізнесу: обліково-правовий аспектArticle