Визначення інвестиційної стратегії та розроблення інвестиційної політики - Гунько, Н. О. (My University, 2011)
Основними інструментами перспективного керування інвестиційною діяльністю підприємства, виступають інвестиційна стратегія та інвестиційна політика. Для забезпечення ефективного розвитку підприємства вони повинні узгоджуватися із загальною стратегією розвитку підприємства за цілями та етапами формування.

The basic instruments of perspective management of enterprise investment activity are investment strategy and investment policy. For providing of effective development of enterprise they must conform to general strategy of development for aims and forming stages.
Keywords: iнвестиції; інвестиційна стратегія; інвестиційна політика; investment; investment strategy; investment policy