Особливості формування комплексної системи управління елементами оборотних засобів підприємства - Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна (My University, 2012)
Розглянуто особливості управління кожним елементом оборотних засобів, розроблені моделі управління ними в сучасних ринкових умовах та запропоновані адаптивні механізми управління оборотними засобами харчових підприємств The features of each element management of working capital, management models developed in the current market conditions and the proposed adaptive control mechanisms working capital food enterprises
Keywords: система управління оборотними засобами; елементи оборотних засобів; Management of working capital; working capital items; кафедра економіки праці та менеджменту