Вибір методу захисту інформації в системах документообігу - Хлобистова, Ольга Андріївна; Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2013)
Використання новітніх методик у виробництві – основне питання у час зростання конкуренції за частку ринку та споживача. Безпека інформаційного захисту дозволяє забезпечити збереження та захист інформації на різних рівнях доступу. Використання методів захисту завжди залежить від цінності інформації, яку необхідно захистити та зберегти. Use of the newest techniques the main issue in a competition for significant market share. Security information security ensures the preservation and protection of information at different levels of access. Use protection methods always depend on the value of information that must be protected and maintained
Keywords: документ; інформація; ключ; захист; шифрування; електронний цифровий підпис; document; information; key; security; encryption; digital signature; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки