Обґрунтування ключових чинників вартості підприємства - Колос, Ірина Василівна (My University, 2006)
В статті запропоновано методичний підхід до обґрунтування ключових чинників вартості підприємства з урахуванням сфер компетентності та ринкових умов. The methodical approach to asubstatiation of the key value drivers of the enterprise is offered in this article in vieu of core competencies and market conditions.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; вартісно-орієнтоване управління; вартість підприємства; стратегічне управління підприємства; value-based management; enterprise value