Особливості технології виробництва морквяних чіпсів - Чорноштан, Олександр Сергійович; Цьомка, Юлія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2014)
В роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.
Keywords: чіпси; морква; бланшування; сушіння; chips; carrots; blanching; drying; кафедра технології консервування