Чорноштан, Олександр СергійовичЦьомка, Юлія ОлександрівнаШутюк, Віталій ВолодимировичБессараб, Олександр Семенович2014-04-172014-04-172014Особливості технології виробництва морквяних чіпсів / В. В. Калітка, О. С. Чорноштан, Ю. О. Цьомка, В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80 юбілейн. міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 10 - 11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 412-413.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14033В роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.uk-UKчіпсиморквабланшуваннясушінняchipscarrotsblanchingdryingкафедра технології консервуванняОсобливості технології виробництва морквяних чіпсів