Аналіз розвитку економіки України - Ковальчук, Інна Володимирівна (My University, 2016)
У статті проаналізовано тенденції розвитку національної економіки, досліджено структуру, виявлено проблеми та особливості формування ВВП України, зроблені висновки щодо перспектив економічного розвитку. The article investigates the tendencies of development of the national economy, to study the structure, identified the problems and peculiarities of Ukraine's GDP, conclusions are drawn regarding the prospects of economic development.
Keywords: кафедра економіки і права; розвиток; аналіз; валовий внутрішній продукт; структура; економічне зростання; development; analysis; gross domestic product; structure; economic growth