Історія України - Колосюк, Валерій Олексійович; Буравченкова, Світлана Борисівна; Тюрменко, Ірина Іванівна; Береговий, Сергій Ігорович; Кобилянський, Євгеній Едуардович; Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2008)
У пропонованому навчально-методичному посібнику висвітлюються події вітчизняної історії з найдавніших часів і донині з урахуванням сучасних досягнень історичної науки. The proposed teaching aids coverage of events of national history from ancient times to the present day with current achievements of historical scholarship.
Keywords: національно-визвольний рух; історія України; революція; national liberation movement; revolution; history of Ukraine; кафедра гуманітарних дисциплін