Інновації у SPA терапії - Коваль, Ольга Андріївна; Іваніцька, Тетяна Сергіївна (My University, 2017)
Проаналізовано сучасні моделі туристичних SPA-послуг, визначено основні ознаки класифікації SPA- процедур: американську, французько-італійську, австрійську, німецьку, східну, слов'янську, представлена порівняльна характеристика основних моделей SPA. The modern models of tourist SPA-services are analyzed, the main features of classification of SPA-procedures are determined: American, French-Italian, Austrian, German, Oriental, Slavic, the presented comparative characteristic of the basic SPA models.
Keywords: процедура; модель; курорт SPA; procedure; model; resort SPA; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів