Охорона праці. Методичні рекомендації до виконання розділу дипломного проекту (роботи) для студентів усіх напрямів галузей знань 0305 «Економіка та підприємництво», 0306 «Менеджмент і адміністрування» денної та заочної форм навчання - Авдієнко, Світлана Олексіївна; Полумбрик, Максим Олегович; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2012)
Подано вимоги до розділу «Охорона праці» в дипломному проекті (роботі), наведено рекомендації до оформлення розділу, а також перелік питань, які повинні бути висвітлені в розділі дипломного проекту (роботи) «Охорона праці». Наведені приклади інженерних розрахунків, що мають бути включені до складу розділу.
Keywords: виробничий чинник; пожежна безпека; охорона праці; безпечні умови праці; виробничий травматизм; fire safety; diploma; occupational safety; safe work environment; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції