Фактори, що впливають на величину прибутку виробничих підприємств - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна (My University, 2007)
Виділені основні фактори, які впливають на величину прибутку та рівня прибутковості виробничого підприємства. Розглянуто їх класифікацію та сформовано пропозиції щодо зниження їх впливу. The basic factors that affect the amount of revenue and profitability of industrial enterprises. Considers classification and formed proposals to reduce their impact.
Keywords: собівартість; прибуток; прибутковість підприємства; profit; cost price; ринок хлібобулочних виробів; кафедра економічної теорії