Пшенична, Тетяна ВолодимирівнаГрек, Олена Вікторівна2019-04-242019-04-242016Пшенична, Т. Зміна мікробіологічних показників білково-ягідних згустків протягом зберігання / Т. Пшенична, О. Грек // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті Євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7 – 8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016 р. – С. 127-128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29170Проведені дослідження показали, що в усіх дослідних зразках після 72 годин зберігання зменшилась кількість молочнокислих бактерій, порівняно зі свіжевиготовленим продуктом. Зразок, виготовлений із додаванням подрібнених дефростованих ягід чорної смородини виявився забруднений плісеневими грибами, що робить такий продукт небезпечним для споживача, і потребує обов’язкової додаткової термічної обробки.uk-UKбілково-ягідні згусткимолочні білкимолочнокислі бактеріїягоди смородиниprotein-berry clotsmilk proteinslactic acid bacteriacurrant berriesкафедра технології молока і молочних продуктівЗміна мікробіологічних показників білково-ягідних згустків протягом зберіганняThesis