Удосконалення комплексу маркетингу туристичного підприємства - Сологуб, Юрій Іванович; Ревенчук, Єлизавета Владиславівна (My University, 2022)
Маркетингові комплекси все більш проникають в різні сфери діяльності сучасних підприємств і стають домінуючим фактором під час прийняття управлінських рішень у сфері розробки нового продукту, та досягнення високого прибутку. Щоб бути конкурентоспроможним на туристичному ринку, підприємство має правильно оцінити тенденції на обраному сегменті.

Marketing complexes increasingly penetrate into various spheres of activity of modern enterprises and become a dominant factor when making managerial decisions in the field of new product development and achieving high profits. In order to be competitive in the tourist market, the company must correctly assess the trends in the selected segment.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; маркетинг; туристичне підприємство; удосконалення; marketing; tourist enterprise; improvement