Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі - Національний університет харчових технологій (My University, 2020)
Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 17 листопада 2020 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулися 24 листопада 2020 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення.
Keywords: інновації (хлібопекарське виробництво); покращення якості хлібобулочних виробів; покращення якості кондитерських виробів; вироби спеціального призначення; інновації (кондитерські вироби); improving the quality of bakery products; improving the quality of confectionery; special purpose products