Перспективи використання качиного м'яса у технології м'ясних продуктів - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Давиденко, Андрій Володимирович; Коломієць, Владислав Олександрович (My University, 2022)
М'ясо водоплавної, містить всі необхідні ессенціальні речовини для повноцінного харчування людини, та є джерелом основних поживних речовин: білків, тваринних жирів, мінеральних та екстрактивних речовин, які представлені в кількісному та якісному співвідношенні і легко засвоюються організмом. Watermelon meat contains all the necessary essential substances for proper human nutrition, and is a source of essential nutrients: proteins, animal fats, minerals and extractives, which are presented in quantitative and qualitative terms and are easily absorbed by the body.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; качине м'ясо; харчування; продукція з м'яса птиці; duck meat; food; poultry products