Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаДавиденко, Андрій ВолодимировичКоломієць, Владислав Олександрович2022-07-012022-07-012022Перспективи використання качиного м'яса у технології м'ясних продуктів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, А. О. Давиденко, В. О. Коломієць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 216https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37722М'ясо водоплавної, містить всі необхідні ессенціальні речовини для повноцінного харчування людини, та є джерелом основних поживних речовин: білків, тваринних жирів, мінеральних та екстрактивних речовин, які представлені в кількісному та якісному співвідношенні і легко засвоюються організмом. Watermelon meat contains all the necessary essential substances for proper human nutrition, and is a source of essential nutrients: proteins, animal fats, minerals and extractives, which are presented in quantitative and qualitative terms and are easily absorbed by the body.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкачине м'ясохарчуванняпродукція з м'яса птиціduck meatfoodpoultry productsПерспективи використання качиного м'яса у технології м'ясних продуктівThesis