Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин - Кошеленко, Олена; Гречко, Ніна Яківна; Толстенко, Дмитро Петрович (My University, 2002)
Одним із недоліків якості при формуванні і витримці столових вин і виноматеріалів є підвищена здатність до окислювання, а саме, до окислювального покоричневіння.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; окислювальне покоричневіння вин; фенольні сполуки