Кошеленко, ОленаГречко, Ніна ЯківнаТолстенко, Дмитро Петрович2016-05-232016-05-232002Кошеленко, О. Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин / О. Кошеленко, Н. Я. Гречко, Д. П. Толстенко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23374Одним із недоліків якості при формуванні і витримці столових вин і виноматеріалів є підвищена здатність до окислювання, а саме, до окислювального покоричневіння. One of the drawbacks in the formation of quality and endurance of table wine and wine have increased ability to oxidation, namely, oxidation pokorychnevinnya.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваокислювань покоричневіннявиновиноматеріалвиноматеріалoxidized browningwinewine materialsРозроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових винThesis