Напій «Цикоринка» - Попова, Інна Вадимівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Лезенко, Галина Олександрівна; Штульберг, Євген Геннадійович; Фролова, Наталія Епінетівна; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 2007)
Напій, що містить виноградний та калиновий соки, фруктозний сироп, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт цикорію.
Keywords: виноградний сік; фруктозний сироп; екстракт цикорію; калиновий сік; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра харчової хімії; кафедра технології оздоровчих продуктів