Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2014-10-172014-10-172014Кочубей-Литвиненко, О. В. Показники безпеки сироватки молочної, обробленої електрогідравлічним способом / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали міжнародної наукової конференції присвяченій 130-річчю НУХТ, 13-17 жовтня Київ. – 2014. – С. 305.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17402Досліджено показники безпеки нативної молочної сироватки, що оброблена електроіскровими розрядами. Методом електронного парамагнітного резонансу визначено вільні радикали в сироватці до та після оброблення. Safety indicators studied native whey that treatment spark discharges. The method of electron paramagnetic resonance defined free radicals in serum before and after treatment.uk-UKмолочна сироваткаобробленняелектрогідравлічний спосібвільні радикалиwheyprocessingelectro hydraulic methodfree radicalsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПоказники безпеки сироватки молочної, обробленої електрогідравлічним способомThesis