Показники безпеки сироватки молочної, обробленої електрогідравлічним способом - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2014)
Досліджено показники безпеки нативної молочної сироватки, що оброблена електроіскровими розрядами. Методом електронного парамагнітного резонансу визначено вільні радикали в сироватці до та після оброблення. Safety indicators studied native whey that treatment spark discharges. The method of electron paramagnetic resonance defined free radicals in serum before and after treatment.
Keywords: молочна сироватка; оброблення; електрогідравлічний спосіб; вільні радикали; whey; processing; electro hydraulic method; free radicals; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів