Соколенко, Анатолій ІвановичМиколів, Іван МихайловичЯкимчук, Микола ВолодимировичШевченко, Олександр ЮхимовичПіддубний, Володимир Антонович2012-12-042012-12-042009Логістика систем виробництва продуктів харчування і напоїв / А. I. Соколенко, І. М. Миколів, М. В. Якимчук, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний // Упаковка. – 2009. – № 6. – С. 45 - 48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4019Загалом, логістичну систему виробництва продуктів харчування і напоїв можна умовно позначити сукупністю з трьох частин: накопичення вхідних матеріальних і енергетичних потоків; транспортно-технологічна система; накопичення і реалізація продукції. В даній статті наведено результати оцінювання транспортно-технологічних систем відповідно до критеріїв логістики.In general, the logistics system food and drinks can be arbitrarily set of three parts: the accumulation of incoming material and energy flows, transportation and technology system, accumulation and sales. This paper presents the results of estimation of transport-technological systems in accordance with the criteria of logistics.otherлогістикалогистикаlogisticsтранспортно-технологічна системаtransportation and technological systemкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектуванняЛогістика систем виробництва продуктів харчування і напоївArticle