Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв - Українець, Анатолій Іванович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Олішевський, Валентин Вікторович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2003)
Досліджено вплив електроіскрових розрядів на якість кукурудзяного крохмалю. Встановлено, що електроіскрове оброблення сприяє отриманню зернового крохмалю підвищеної чистоти. The influence of spark discharges on the quality of corn starch. Established that spark processing corn starch helps to ensure a high purity.
Keywords: суспензія; кінетика; інактивація; гідроліз; розчини; ферменти; крохмаль; методи; suspension; kinetics; inactivation; hydrolys; solutions; enzymes; starch; methods; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології цукру і підготовки води