Українець, Анатолій ІвановичГрабовська, Олена ВячеславівнаОлішевський, Валентин ВікторовичВасилів, Володимир Павлович2014-06-132014-06-132003Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв / А. І. Українець, О. В. Грабовська, В. В. Олішевський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв. – Д. : ДДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. – Вип. 9. – С. 74-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15079Досліджено вплив електроіскрових розрядів на якість кукурудзяного крохмалю. Встановлено, що електроіскрове оброблення сприяє отриманню зернового крохмалю підвищеної чистоти. The influence of spark discharges on the quality of corn starch. Established that spark processing corn starch helps to ensure a high purity.uk-UKсуспензіякінетикаінактиваціягідролізрозчиниферментикрохмальметодиsuspensionkineticsinactivationhydrolyssolutionsenzymesstarchmethodsкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиДослідження технологічних процесів сучасних виробництвArticle