Комплексні сполуки кадмію і бісмуту з органічними катіонами - Іщенко, Віра Миколаївна; Перепелиця, Олександр Петрович (My University, 2013)
Розроблено спосіб синтезу хлоридних комплексів Кадмію і Бісмуту з нітрогенвмісними органічними катіонами. Встановлено хімічний склад та досліджені термічні властивості одержаних сполук. A method of synthesis of chloride complexes of Cadmium and Bismuth with nitrogen-contained organic cations was developed. The chemical composition and thermal properties of resulting compounds were determined.
Keywords: монокристали; термічні властивості; хлоридні комплекси; single crystals; thermal properties; chloride complexes; кафедра харчової хімії