Вплив способів сушіння ячменю на якість солоду - Ротаєнко, Богдан Олександрович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2022)
Визначено вплив способів сушіння ячменю на основні його показники. Встановлено збільшення енергії та здатності зерна до проростання при сушінні його у шахтній сушарці. Introduced in the use of methods for drying barley on the main indicators. An increase in the energy and zdatnost of grain to germination with dryness in mine dryer has been established.
Keywords: сушіння; ячмінь; солод; drying; barley; malt; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування