Ротаєнко, Богдан ОлександровичЯкобчук, Роман Леонідович2023-03-212023-03-212022Ротаєнко, Б. О. Вплив способів сушіння ячменю на якість солоду / Б. О. Ротаєнко, Р. Л. Якобчук // Topical issues of modern science, society and education : 7th International scientific and practical konference, January 29-31, 2022. – Kharkiv : SPC ―Sci-conf.com.ua, 2022. – Pр. 507-509978-966-8219-85-6https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39257Визначено вплив способів сушіння ячменю на основні його показники. Встановлено збільшення енергії та здатності зерна до проростання при сушінні його у шахтній сушарці. Introduced in the use of methods for drying barley on the main indicators. An increase in the energy and zdatnost of grain to germination with dryness in mine dryer has been established.сушінняячміньсолодdryingbarleymaltкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВплив способів сушіння ячменю на якість солодуThesis