Марченко, Т. С.Поліщук, Галина Євгеніївна2015-03-252015-03-252015Марченко, Т. С. Вплив складу заквасочних препаратів на реологічні характериститки кисломолочних згустків / Т. С. Марченко, Г. Є. Поліщук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 106-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19894Основною метою наукового дослідження є визначення рекомендованого складу заквасочної мікрофлори, що формує належні структурно-механічні характеристики кисломолочних згустків. The main goal of research is to determine the recommended composition fermentizing microflora, which forms appropriate structural and mechanical properties of fermented milk clots.otherреологічні характеристикизаквасочні препаратикисломолочні напоїrheological characteristicsfermentizing drugsmilk drinksкафедра технології молока і молочних продуктівВплив складу заквасочних препаратів на реологічні характеристики кисломолочних згустківOther